Recept


Herhaalrecept

Bent u ingeschreven bij Apotheek Susteren, dan kunt u uw herhaalrecepten en chronische medicatie op elk moment aanvragen, telefonisch of via internet.

Via de telefoon:
  1. Als er een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat kunt u uw herhaling via de telefoon aanvragen: u belt de herhaallijn op 088-0800215.
  2. Medicijn bestellen: een stem vraagt u vier cijfers van uw geboortejaar in te toetsen en af te sluiten met een hekje (#). Nadat u uw geboortejaar heeft ingetoetst, vraagt de stem het herhaalnummer in te toetsen en wederom af te sluiten met een hekje (#). Bij aanvraag van meerdere medicijnen, dient u steeds na intoetsen van het nummer af te sluiten met een hekje (#).
  3. Als de apotheek uw bestelling vóór 11.00 uur heeft ontvangen dan kunt u het medicijn de volgende werkdag na 14.00 uur bij Apotheek Susteren ophalen, in Nieuwstadt vanaf 16.00 uur. Let op, vrijdag voor 11.00 uur bestellen betekent dat uw bestelling de daaropvolgende maandag na 14.00 uur kan worden opgehaald. Alleen volgens afspraak worden de medicijnen bij u thuisbezorgd.
Via internet:
  1. Als er een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat kunt u uw herhaling via deze website aanvragen.
  2. Medicijn bestellen: voer de vier cijfers van uw geboortejaar in (aan elkaar), dan het herhaalnummer (te vinden in de meest rechterbovenhoek van het etiket). Klik dan op “medicijn bestellen”. Bij aanvraag van meerdere medicijnen hoeft u daarna slechts het herhaalnummer van het aan te vragen medicijn in te voeren, daarna klikt u op “medicijn bestellen”.
  3. Bestelling verzenden: wanneer u op “medicijn bestellen” heeft geklikt krijgt u een melding dat uw bestelling is verzonden.
  4. Als de apotheek uw bestelling vóór 11.00 uur heeft ontvangen dan kunt u het medicijn de volgende werkdag na 14.00 uur bij Apotheek Susteren ophalen, in Nieuwstadt vanaf 16.00 uur. Let op, vrijdag voor 11.00 uur bestellen betekent dat uw bestelling de daaropvolgende maandag na 14.00 uur kan worden opgehaald. Alleen volgens afspraak worden de medicijnen bij u thuisbezorgd.

Bent u ingeschreven bij een andere apotheek in de regio, bestelt u dan uw herhaalrecepten bij de doktersassistente of via onderstaand formulier.

Herhaalrecept andere apotheek:

* verplicht veld

Contactgegevens

Apotheek

Recepten