Online portaal

Carlijn Rubensnieuws

Kent u ons online portaal al? Hier kunt u uw medische gegevens en medicatie inzien, herhaalreceptuur bestellen of zelfs een berichtje sturen naar uw huisarts. Ook kunt u hier online een afspraak maken bij uw arts of de assistente. Wij vragen hierbij wel rekening te houden met de tijd van plannen: heeft u langere tijd nodig of heeft u een dubbele klacht/vraag, dan raden we u aan om twee afspraken (achter elkaar) te plannen. Houd er svp rekening mee dat het online inplannen van afspraken nooit geldt in geval van spoed! Bel dan onmiddellijk de spoedlijn van onze praktijk of …

Praktijk gesloten op Tweede Pinksterdag

Carlijn Rubensnieuws

Op maandag 20 mei 2024 is de praktijk wegens Pinksteren gesloten. Die dag kunt u uitsluitend voor spoedgevallen bellen naar de Spoedpost Westelijke Mijnstreek, op telefoonnummer 046-4009925. Vanaf dinsdag 21 mei staan wij graag weer voor u klaar!

Praktijk gesloten op Hemelvaartsdag

Carlijn Rubensnieuws

Op donderdag 9 mei 2024 is de praktijk wegens Hemelvaartsdag gesloten. Die dag kunt u uitsluitend voor spoedgevallen bellen naar de Spoedpost Westelijke Mijnstreek, op telefoonnummer 046-4009925. Vanaf vrijdag 10 mei staan wij graag weer voor u klaar!

Uw Zorg Online nu via DigiD

Carlijn RubensGeen categorie

Ons digitale portaal Uw Zorg Online werkt nu via een DigiD-koppeling. Dat betekent voor u een tijdsbesparing en dus meer gebruiksgemak. Heeft u nog geen toegang tot het portaal? Vraag dit dan nu aan: Patiëntenomgeving – Huisartsenpraktijk Reinoud in Susteren (uwzorgonline.nl)

Praktijk gesloten op woensdagmiddag 20 september

Carlijn RubensGeen categorie

Wegens een regionale huisartsenbijeenkomst is de praktijk op woensdagmiddag 20 september vanaf 14:00 gesloten. Voor spoedgevallen belt u die middag naar de Spoedpost Westelijke Mijnstreek, op telefoonnummer 046-4009925. Vanaf donderdag 21 september 08:00 staan wij weer voor u klaar!

Zomervakantie

Carlijn RubensGeen categorie

In de zomervakantie is onze personele bezetting krapper dan u van ons gewend bent. Uiteraard kunt u in geval van spoed altijd terecht, maar in alle andere gevallen vragen wij om uw geduld. Hopende op uw begrip wensen wij u een hele prettige zomer!

Nieuwe foto

Carlijn RubensGeen categorie

Omdat onze personele capaciteit de laatste tijd is uitgebreid, werd het tijd voor een nieuwe groepsfoto! (Gemaakt door “Daniëlla Fotografeert”)

Online afspraken plannen weer mogelijk!

Carlijn RubensGeen categorie

Per heden kunt u uw afspraak online inplannen. Dit kunt u doen via het Uw Zorg Online-portaal. Mocht u nog geen account hebben, meld u dan hier aan: Patiëntenomgeving – Huisartsenpraktijk Reinoud in Susteren (uwzorgonline.nl). Het portaal is tevens handig voor het inzien van uitslagen, het bestellen van herhaalmedicatie en het sturen van tekstberichten naar uw huisarts. Let op, wilt u uw kind aanmelden voor Uw Zorg Online? Dan is het tot 16 jaar verplicht onderstaand formulier getekend bij ons in te leveren. Vanaf 16 jaar beslist uw kind zelf. Pharmeon formulier

Nieuwe huisarts in opleiding

Carlijn RubensGeen categorie

Dokter Villevoije is inmiddels afgestudeerd als huisarts en dat betekent dat wij in de praktijk een nieuwe huisarts gaan opleiden. Per heden is daarom dokter Wenmakers als derdejaars huisarts in opleiding (AIOS) werkzaam in onze praktijk. Wij wensen hem veel succes en werkplezier!