Inloopspreekuur vindt definitief doorgang

Carlijn RubensGeen categorie

Om onze bereikbaarheid te vergroten is Huisartsenpraktijk Reinoud per 8 januari 2018 gestart met een inloopspreekuur. We zijn als groeiende organisatie continu bezig met ontwikkeling en verbetering en wilden daarom bij wijze van proef toetsen of een inloopspreekuur voor u als patiënt, maar ook voor ons als praktijk, een betere toegankelijkheid in de hand werkt.

Resultaat?

Het inloopspreekuur blijkt inderdaad de toegang tot het spreekuur in veel gevallen te vereenvoudigen en zal daarom definitief doorgang vinden.

Uiteraard blijven nieuwe ontwikkelingen altijd aan veranderingen onderhevig. We zullen daarom regelmatig evalueren of en hoe zaken verbeterd dienen te worden.

Vooralsnog blijft het inloopspreekuur van dezelfde opzet als voorheen:

 

Welke dagen?

Het inloopspreekuur vindt iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur plaats.

Welke huisarts?

Maandag: dkt. Tummers

Dinsdag: dkt. Bekkers

Donderdag: afwisselend

Vrijdag: dkt. Wix

Welke klachten?

U kunt op het inloopspreekuur terecht met elke klacht, echter wel maar één klacht per consult.

Wilt u meerdere zaken bespreken, dan zal de huisarts u tijdens het inloopspreekuur vragen om voor andere klachten een andere keer terug te komen. U kunt hiervoor natuurlijk ook een afspraak inplannen voor het reguliere spreekuur, dat naast het inloopspreekuur gewoon blijft bestaan.

Werkwijze?

Voor het inloopspreekuur hoeft u van tevoren geen afspraak te maken. Het is wel de bedoeling dat u zich bij aankomst aan de balie bij de assistente meldt en duidelijk vermeldt dat u voor het inloopspreekuur komt. Nadat de assistente u heeft aangemeld kunt u plaats nemen in de wachtkamer. U wordt vervolgens bij de huisarts binnen geroepen op volgorde van aanmelden.

Aanmelden voor het inloopspreekuur kan van 10.30 tot 11.30 uur.

Omdat het inloopspreekuur niet gebonden is aan vast geplande afspraken kan het voorkomen dat u lang(er) zult moeten wachten op uw beurt. Wij proberen echter elke patiënt zo goed mogelijk te helpen, dus vragen en rekenen hiervoor op uw begrip.

Wanneer geen inloopspreekuur?

Vindt u het niet prettig risico te lopen op lang wachten of wilt u een klacht bespreken waarvoor u ruimer tijd nodig denkt te hebben? Dan is het beter een afspraak voor het reguliere spreekuur te plannen. Hiervoor kunt u terecht bij de assistente of op onze website: https://huisartsenpraktijkreinoud.nl/spreekuur/afspraak-maken/ (eerst aanmelden bij assistente voor “online afspraken inplannen” svp).

Spoed?

Wij vragen u voor spoedeisende zaken ten allen tijden telefonisch contact met de assistente op te nemen.