Geslaagd!

Carlijn RubensGeen categorie

Huisartsenpraktijk Reinoud vindt het belangrijk te investeren in de ontwikkeling van haar medewerkers.
We mogen dan ook met trots mededelen dat zowel Monique Hubers-Worms, Kelly Stratermans-van Duinen als Carlijn Rubens onlangs geslaagd zijn voor hun opleiding.

Monique werkt al vele jaren als praktijkondersteuner somatiek in onze praktijk. Onlangs heeft zij haar kennis en ervaring uitgebreid door het volgen van de post-HBO opleiding “Praktijkverpleegkundige Huisartsenzorg AGZ”. De werkzaamheden van Monique blijven gelijk, hetgeen betekent zij het vertrouwde gezicht blijft voor de DM- (Diabetes Mellitus), CVRM- (Cardio Vasculair Risico Management) en Astma/COPD- spreekuren.

Kelly is reeds werkzaam in onze praktijk als doktersassistente, maar heeft in het afgelopen jaar haar takenpakket uitgebreid met het houden van CVRM- en SMR-(Stoppen Met Roken) spreekuren. Nu zij de postbachelor opleiding “Praktijkondersteuner in de Huisartsenpraktijk” met goed gevolg heeft afgerond, zal zij deze werkzaamheden verder uitbreiden, hetgeen betekent dat Monique er een volwaardige collega praktijkondersteuner bij heeft. Daarnaast zult u Kelly evengoed nog aan de balie zien of aan de telefoon spreken als doktersassistente.

Carlijn werkt sinds twee jaar als coördinerend doktersassistente in onze praktijk. Gaandeweg is haar functie uitgegroeid naar die van praktijkmanager, waarvoor zij in juni 2017 de opleiding “Praktijkmanagement in de Huisartsenzorg” afrondde. Door werkzaamheden op bedrijfskundig gebied uit te besteden aan de praktijkmanager, kunnen de huisartsen zich focussen op de kwaliteit van de zorg en het geven van voldoende aandacht aan patiënten.

Wij feliciteren Monique, Kelly en Carlijn met hun behaalde successen en hopen dat ze hun opgedane kennis nog lang kunnen inzetten.